Contact

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en hebben voor elke uitdaging wel een oplossing. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of het contactformulier op onze website.

Contact

  • T: +316 409 40 764
  • E: info@media-friends.nl

Openingstijden

  • Ma-Vrij: 10:00 - 18:00u
  • Za-Zo: Gesloten

Van reviews worden
we altijd blij

Pawel TrawickiYourCityBike Amsterdam
Lees verder
Deze jongens hebben voor mij een volledig nieuwe webiste ontwikkelt inclusief de integratie van een nieuw boekingssysteem. Sindsdien is mijn conversiepercentage met ruim 12% gestegen!
Ronald KuiperDe Downdriehoek
Lees verder
Twee heren die weten wat er nodig is om een mooie en vooral goede website te bouwen. Ze weten waar ze het over hebben en super zijn super enthousiast als ze het over hun vak(passie) hebben. Top team om mee in zee te gaan als je een mooie en goede website nodig hebt.

Wat maakt ons bijzonder?

Website oplossingen op maat

Web-templates zijn ontworpen voor hergebruik. Wij maken tijdens het ontwikkelen van websites dus nooit gebruik van een template.

Van grafisch ontwerp tot drukwerk

Tevreden over ons ontwerp? Wij werken samen met grote drukkerijen zodat we de producten direct kunnen laten produceren.

Team met veel disciplines

Iedereen bij Media Friends heeft zijn eigen vakgebied. We bieden dus echt een alles-in-1 oplossing. Design, development, e-commerce, webhosting. Wij regelen alles.

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.