Over ons

Een klein team voor de grootste ideeën. Wij zijn Media Friends

Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en leggen de focus op persoonlijk contact. De kwaliteit die je gewend bent van een groot internetbureau maar met de snelheid van een ZZP’er. 

Met inmiddels meer dan 8 jaar ervaring in webdesign, grafisch ontwerp, branding en online media bouwen wij mee aan het succes van onze klanten.

Illustratie grafisch ontwerp

Ons team staat altijd voor je klaar

Zaken doen start met vertrouwen, maak alvast kennis met ons

Rick Valkering

Rick

Een bedrijf van alle soorten disciplines alleen dan zonder hiërarchische cultuur. Ik heb van mijn hobby als UX/UI designer, grafisch ontwerper en webdeveloper mijn werk kunnen maken. Dit dan ook nog ontwerpen met een fantastisch team is het recept voor een succesvolle (zakelijke) vriendschap.

Patrick Nijhuis

Patrick

Na mijn ICT-opleiding en inmiddels jarenlange ervaring in dit eigentijds vakgebied (JS, C#, NodeJS, en meer...) voorzie ik iedere website van maatwerk development. Complexe vraagstukken zie ik als uitdagingen en ik weet zeker dat deze uitdagingen met een structureel code-ontwerp een succes worden.

Melvin

Websites maken welke écht bijdragen aan de ontwikkeling van je bedrijf, connectie met je doelgroep en resulteren in een verhoging van je omzet. Dagelijks dit soort vraagstukken oplossen en zorgen dat je ook nog goed vindbaar bent in Google is het mooiste vak wat er is.

Joost

Als je goed vindbaar wilt zijn moet je bij google bovenaan de pagina staan. Om dat te bereiken heb je goed gestructureerde content en een Adwords campagne nodig. Voor het beste resultaat moeten beide strategieën op lange termijn worden onderhouden. Een complex én creatief vak waar ik veel plezier in heb.

Naomi

Gegarandeerd van je project een succes maken? Dan is projectmanagement van groot belang. Met een achterliggende loopbaan binnen de zorg, ben ik de persoon om de connectie met onze klanten als zowel de administratie en projecten in goede banen te leiden.

Onze opdrachtgevers voor wie wij altijd klaar staan

Wij helpen je graag bij het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van je wensen

Een passende marketingstrategie voor je onderneming. Campagnes, contentontwikkeling & webhosting. Niets is te gek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.