webdesign

Webdesign

Creeër de connectie met uw doelgroep

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wat zou u graag willen hebben?

10 juni 2019

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Vanuit hier kunnen wij u van een mooi voorstel voorzien en kijken wij direct wat wij eventueel nog meer voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Aanleveren van de content

10 juni 2019

Een website bestaat natuurlijk niet zonder content (teksten, afbeeldingen en eventueel video’s). Doordat u het allerbest weet hoe uw organisatie anderen helpt, laten wij dit graag aan u over. Wij bespreken met u welke content u dient aan te leveren, controleren deze altijd even en adviseren u waar nodig.

Lees meer

Uw website ontwerpen

10 juni 2019

In deze fase gaan onze webdesigners & webdevelopers aan de slag om voor u dé website te maken welke volledig aansluit bij uw onderneming. Omdat wij geen gebruik maken van templates wordt alles op maat gemaakt, maar door onze eigen web-editior beschikt u achteraf wel de mogelijkheid om zelf snel kleine aanpassingen te kunnen doen. Tussentijds ontvangt u van ons een link waarmee u de voortgang van uw website op de voet kunt volgen en tussentijds eventueel nog kleine wijzigingen aan ons kan doorgeven.

Lees meer

Samen controleren of de website voldoet aan uw wensen

10 juni 2019

Als de website volledig in elkaar zit controleren wij graag samen met u, of alles naar wens is. U krijgt bij deze fase 2 maal de mogelijkheid om eventuele wijzigingen, puntjes op de i of functionaliteiten aan ons door te geven. Hierbij loopt ook onze SEO-expert (specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie) een keer volledig door de website heen om te zien of Google de website straks goed in haar database kan opnemen.

Lees meer

Opleveren van uw nieuwe website

10 juni 2019

De laatste en natuurlijk de leukste fase is natuurlijk de oplevering van uw nieuwe website. Of het nu kiest voor een kleine website, grote website, webshop, blog, het blijft spannend! Wij gaan in overleg op de afgesproken opleverdatum ’s nachts aan de slag om uw website live te zetten. Dit geeft ons ruim de tijd om eventuele kinderziektes direct te verhelpen. Ook als u al een lopende website heeft en wij de nieuwe website voor u over gaan zetten is het wel zo fijn om uw bezoekers hier zo min mogelijk hinder van te laten ondervinden.

Lees meer