Nieuwe website MeubelsMonteren.nl

MeubelsMonteren.nl is de schakel tussen mensen die opzoek zijn naar een vakman om hun meubel te laten monteren. Het platform is opgericht in 2022 en biedt particulieren de mogelijkheid om een klus te plaatsen. De aangesloten vakman kan in zijn omgeving zoeken naar opdrachten en hier een prijsopgave voor doen. Het bod wordt geaccepteerd en de vakman komt op locatie het meubel monteren.

Website MeubelsMonteren.nl

Over het project

Het idee van MeubelsMonteren.nl is eind 2021 voorgelegd aan Media Friends. In samenwerking met onze developer Patrick hebben wij een plan gemaakt om dit platform volledig zelf te gaan ontwikkelen zodat we alle bewegingsvrijheid hadden die we nodig zouden hebben. Het platform is ontwikkeld in NodeJS en biedt particulieren de mogelijkheid om een klus te plaatsen, de vakman de mogelijkheid om op een klus te reageren en is tevens gekoppeld aan een administratieprogramma zodat dit gehele proces is geautomatiseerd.

Het is Media Friends gelukt om dit volledige platform binnen 3 maanden op te zetten met een eindresultaat om trots op te zijn. Gebruikers ontvangen e-mails wanneer er nieuwe klussen zijn geplaatst, wanneer er prijsopgaven zijn gedaan en wanneer deze eventueel zijn geweigerd of geaccepteerd. Iedereen beschikt over een eigen account met de daarbij behorende rechten wat uiteraard voldoet aan de huidige beveiligingseisen. Kortom, een ontzettend geslaagde opdracht om trots op te zijn!

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.