Nieuwe website Online-Bijles.com

Logo Online-Bijles.com

Online-Bijles.com is een merk van StudyWorks. Bij Online-Bijles.com bent u verzekerd van de beste bijles voor uw kind. Online-Bijles.com biedt bijleshuiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus en al vanaf €15,- per les! Ons team bestaat uit een groep van gedreven en ervaren onderwijs verbeteraars.

Over het project

Online-Bijles.com is begin 2019 opgezet als antwoord op het begin van de Covid-19 pandemie. Eind 2021 werd besloten om de structuur van de website om te gooien en een gerichte marketingstrategie toe te passen op kleinere dorpen en steden omdat hier vaak de behoefte aan online bijles het grootst is. Zo is er een nieuw fris design ontworpen wat meer aansluit bij het huidige tijdperk en is er m.b.v. meerdere developers een systeem ontworpen in combinatie met templates een systeem ontworpen waardoor er meer dan 80.000 pagina’s beschikbaar zijn binnen de website. Deze landingspagina’s sluiten volledig aan bij de zoekopdracht van de gebruiker en er is op deze manier voor elke discipline (bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining) in 22 vakken in bijna elke plaats een lander. Een enorm project met als uitkomst een fantastische website wat aansluit bij de doelgroep en waarbij de gebruikerservaring centraal staat.

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.