Nieuwe website TVMeubelen.nl

Logo TVMeubelen.nl

TVmeubelen.nl is dé specialist op het gebied van high-end tv meubels en premium dealer van het merk Sonorous. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment met onder andere staande- en zwevende tvmeubelen, bijzettafels, salontafels, tafels en dressoirs. Alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt en aan huis geïnstalleerd.

Over het project

Begin 2022 kwam bij ons het verzoek binnen om een lopend project over te nemen en dit uit te bouwen met een compleet nieuwe website & webshop. TVMeubelen.nl moet het premium merk Sonorous gaan vertegenwoordigen in een mooi, strak en gebruiksvriendelijke website. Wij zijn een aantal maanden bezig geweest om de website tot in de puntjes te voorzien van een kwalitatieve en onderscheidende website waarin de gebruiker wordt geïnspireerd. Met een fysieke showroom in Assendelft in combinatie met de nieuwe site kan men zich volledig laten informeren en inspireren binnen dit premium segment. De website wordt mede door onze SEA-specialist Joost onderhouden en vertegenwoordigd in de zoekresultaten en Google Ads. Wij zijn enorm trots op het resultaat en gaan in de aankomende maanden de website verder uitbreiden met uitgebreide 3D functies om zo de gebruiker nog meer tools in handen te geven om het perfecte meubel samen te kunnen stellen.

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.