Nieuwe website voor de Downdriehoek

Logo de Downdriehoek

Tijdens informele gesprekken zijn een aantal ouders van jongeren met het syndroom van down tot de conclusie gekomen dat zij allemaal eenzelfde ideaal willen realiseren voor hun jongeren in de toekomst.

Het doel is het realiseren van een wooninitiatief voor deze jongeren, zodat zij verder kunnen opgroeien in een voor hun zo normaal mogelijke leefomgeving met hun leeftijdsgenoten. Hiervoor hebben zij wooninitiatief De Downdriehoek opgericht.

Nieuwe website de Downdriehoek

Over het project

Wij hebben voor Wooninitiatief de Downdriehoek deze website gesponsord welke bedoeld is om o.a. door middel van donaties geld in te zamelen voor het wooninitiatief. Met behulp van het donatieformulier kunnen gebruikers een bedrag overmaken om op deze manier een bijdrage te leveren aan een thuis voor de jongeren van deze ouders. De website is tevens voorzien van een blogfunctie waarin het volledige avontuur verteld kan worden. Daarbij gaan wij SEA door middel van Google Ad Grants verzorgen zodat de website nog beter onder de aandacht wordt gebracht en zorgen we dat de website voorzien is van een optimale SEO-constructie zodat deze goed wordt gevonden in de zoekresultaten.

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.