Nieuwe website voor StudyWorks

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving in alle plaatsen en voor alle vakken. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde. Bij StudyWorks staat uw kind daarom op nummer één. We kijken altijd eerst naar de leerwens en behoeften van uw kind. Samen met de coach gaat uw kind aan de slag met de gezamenlijk opgestelde leerdoelen. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoefte van ieder kind – wanneer u het uitkomt. Dat is waar StudyWorks voor staat.

Nieuwe website StudyWorks

Over het project

De vorige website van StudyWorks was inmiddels 4 jaar oud en voldeed niet meer aan de vraag van de gebruikers. StudyWorks is op dit moment actief in heel Nederland en hiervoor is het belangrijk dat de website van StudyWorks goed gevonden wordt. Er is een plan gemaakt in samenwerking met KlikProces om een drastische positieve verandering in SEO te laten plaatsvinden om lokaal in bijna ieder dorp en elke stad gevonden te worden. Hiervoor is er een website ontwikkeld welke bijna 100.000 pagina’s telt en waar voor elke discipline in combinatie met elk vak een pagina is gerealiseerd zodat iedere gebruiker kan vinden waar hij/ zij naar op zoek is. Binnen 3 maanden is de online vindbaarheid met bijna 5% verhoogt en naar mate Google de pagina’s in de loop der tijd in de zoekresultaten positioneert zal dit percentage oplopen.

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.