Offertemappen voor Temming Watersport

Logo Temming Watersport

Temming Watersport, dé watersportspecialist van Noord-Holland. En dat is niet zonder reden. Temming Watersport beschikt over 1 van de grootste collectie accessoires uit de omgeving en heeft een verfijnd aanbod aan sloepen, rubberboten en buitenboordmotoren. Daar horen natuurlijk geschikte marketingmaterialen bij.

 

 

Offertemap Temming Watersport

Over het project

De aanschaf van een nieuwe boot is altijd een feest. Maar om de professionaliteit van Temming Watersport meer body te geven is er besloten om nieuwe offertemappen te ontwerpen zodat de beleving van de consument sterk wordt vergroot. Media Friends heeft een professionele uiting ontworpen waarmee we de wateren van stoer en kwaliteit bevaren. Door de samenwerking met onze drukkerij zijn de ontwerpen direct drukklaar gemaakt en zijn de offertemappen tot aan de voordeur bij Temming Watersport geleverd.

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.