Nieuwe website voor Temming Watersport

Logo Temming Watersport

Temming Watersport, dé watersportspecialist van Noord-Holland. En dat is niet zonder reden. Temming Watersport beschikt over 1 van de grootste collectie accessoires uit de omgeving en heeft een verfijnd aanbod aan sloepen, rubberboten en buitenboordmotoren. Daar hoort natuurlijk een geschikte website bij.

 

Website Temming Watersport

Over het project

Temming Watersport beschikte over een website welke al een aantal jaren was verouderd en waar nodig vernieuwing in gebracht moest worden. Door over te gaan op het WordPress CMS kwam er een enorme boost aan mogelijkheden vrij. Media Friends heeft er voor gezorgd dat iedereen binnen de organisatie gemakkelijk occasions (tweedehands boten en buitenboordmotren) live kan zetten op de website en dat bewerkingen gemakkelijker zijn dan ooit. De website resulteerde in de eerste 3 maanden al in enorme verlaging van de bouncepercentage en stijging in de sessieduur. Ook is het aantal bezoekers in de afgelopen maanden met ruim 10% gestegen tot zo’n 200 per dag.

 

Omdat elke pagina SEO geoptimaliseerd is wordt de website nu veel beter weergegeven in Google en worden vanwege de persoonlijke benadering op de website mensen veel sneller overtuigd van de expertise van deze organisatie. Uiteraard realiseren wij websites welke op elk device goed weergegeven worden en ook op elk apparaat goed te gebruiken zijn. Ook bij Temming Watersport zult u dus gemakkelijk de informatie die u zoekt op uw mobiele telefoon kunnen vinden. Met deze nieuwe website bent u bij Temming Watersport dus echt gegarandeerd van de beste kwaliteit, persoonlijke service en het meeste plezier op het water.

 

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.