Nieuwe website voor URD Solutions

Logo URD Solutions

URD Solutions zorgt er al meer dan 20 jaar voor dat grote merken goed vertegenwoordigd zijn in hun branche. URD maakt, en integreert innovatieve oplossingen door middel van online marketing platformen met als doel het doelgericht communiceren van Lokale Marketing en Brand Management.

 

Website URD Solutions

Over het project

De oude website van URD Solutions voldoet in principe aan de wensen van de potentiële klant. De website communiceert de diensten en informatieve gegevens maar mist de echte cultuur en uitstraling van URD Solutions. De huidige website geeft ook geen voorbeelden van de producten en diensten welke URD aanbiedt terwijl dit klanten juist meer zou overtuigen om sneller in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken.

URD Solutions moet voorzien worden van een nieuwe uitstraling welke volledig past bij hun manier van werken en cultuur. We hebben de website voorzien van een volledig redesign waarin een pakkende kop de bezoeker verleid om verder te kijken op de website en geïnspireerd raakt door de werkwijze en positieve spirit van URD. “Think out of the Box”, een quote welke URD op het lijf geschreven is en welke dus ook zeker terug is te vinden op de website. Op een creatieve  wijze hebben wij de cultuur van URD (jong, dynamisch maar zeer professioneel) weten terug te brengen in hun online visitekaart.

 

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.