Nieuwe website voor YourCityBike Amsterdam

YourCityBike is 1 van de nieuwste fietsverhuur-organisaties in Amsterdam. Het is een moeilijk segment aangezien er enorm veel concurrentie op de loer ligt, maar door de persoonlijke behandeling en enorme service onderscheidt YourCityBike zich op alle vlakken.

 

Website YourCityBike

Over het project

YourCityBike Amsterdam, een van onze grootste projecten tot nu toe. De realisatie van deze website duurde bijna 3 maanden maar heeft geleid tot een prachtig resultaat. De oude website van YourCityBike converteerde niet naar wens en na een volledig redesign is het conversiepercentage na 2 maanden gestegen met ruim 12%! Door middel van deze website kunnen touristen een fiets huren om Amsterdam te verkennen ‘like a local!’.

 

De website beschikt over een volledig geïntegreerd boekingssysteem in combinatie met Booqable en is zelfs gekoppeld met de daadwerkelijke fysieke shop a.d.h.v. barcodes waarmee de online voorraad direct wordt bijgewerkt. Hier blijft het niet bij, deze website wordt namelijk in de loop van de tijd nog uitgebreider met business 2 business mogelijkheden om straks ook hotelgasten te kunnen bedienen. Bij deze website was het zeer belangrijk om op een slimme manier de bezoekers te overtuigen van deze organisatie. Ook was het van belang dat deze website vanwege de ongelofelijk hoge concurrentie fietsverhuur binnen Amsterdam goed werd gevonden binnen de zoekresultaten. Een knap staaltje SEO-werk!

 

Laat een reactie achter

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op

Onze grafisch ontwerpers, webdevelopers en online marketeers werken allen vanuit huis. Dat geeft ons alle vrijheid maar is vooral voordelig voor u omdat wij geen kantoorkosten hebben en we de prijs dus zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.